Team Fitnesz jóga és edzőtábor lesz a Vegatáborban 2018. június 23-tól 30-ig. A tábor két vezetője Pusztai Mónika és Balogh Bálint. Pusztai Mónikát kérdezem a táborról, arról, hogy mit érdemes tudni, hogyan készüljünk.

Légy szíves mutasd be nekünk a tábort, mire számíthatunk? 

Immáron harmadik éve rendezzük meg ezt az edzőtábort a gyönyörűséges Brac szigetén, nagyobb sikerekkel. Szeretném, hogy a kedves táborozóink egy ilyen gyönyörű szép helyen egészséges táplálkozással, edzéssel és kikapcsolódással kezdjék a nyarat.

Pusztai Mónika

Brac egy nagyon szép sziget. Mi az, amivel az otthoni jógázásnál és edzésnél többet fog tudni kapni a résztvevő, ha Brac-ra megy?

Kikapcsolódva, a mindennapi stresszből kiszakadva tudja megtanulni a mozgásokat, tud edzeni naponta, egészségesen táplálkozni. Nem kell dolgoznia, rohannia. Ebből a monoton, stresszelős világból kiszakadva kezdheti el vagy folytathatja a jógát és az edzést, már a nyár elején. 

Mi lesz a program, mire számíthat az aki jelentkezik, aki ott lesz?

A táborban négy féle edzést fogunk az edzőkollégámmal tartani. Reggeli futó edzéseket fogok tartani a tengerparton, amiben erősítő részek is lesznek. Az este folyamán erősítő köredzést fogunk tartani, a szállás közelében egy kápolna kertjében, ahonnan gyönyörűszép kilátás van a tengerre és az egész falura.

Bálint kollégám klasszikus alakformáló és dance step órákat fog tartani az apartman udvarán, szintén gyönyörű tengerparti kiláttással. A rendszeres órákon kívül ki fogjuk még próbálni a SUP jógát. Minden évben tartunk bicikli túrát, kerékpárt helyben bérlünk Kirándulunk, nagyobb túrát szervezünk, és idén szeretnénk kipróbálni a kitesurf-öt, amire Bol-ban lesz lehetőség. Napközben táncos órák lesznek, esténként pedig zenés karaoke bulikat tartunk, mint a tavalyi táborokban is.

Kiknek ajánlod a tábort, kik jöjjenek el?

A tábort mindenkinek ajánlani tudom, aki szeret vagy szeretne mozogni. Az edzettebb vendégeknek egyértelműen, de aki még kezdő, vagy most szeretne kezdeni, annak is. A tábor elején csinálunk egy általános állapotfelmérést, és ezután alakítjuk ki  személyre szabottan az edzésprogramot. Családokat is várunk, mindig szoktak gyermekes családok jönni, nagyszülőket, kisérőket is lehet hozni, hiszen sok olyan program van, ahol nem kötelező az edzés, vagy nem muszáj edzeni.

Mivel készüljön az aki jön? Van e valami plusz, amit még egy átlagos nyaraláshoz képest hoznia kell magával?

Aki a táborunkban részt szeretne venni, az hozzon magával sok edzőruhát, polifómot, törülközőt, fürdőruhát, naptejet. Másra nem nagyon lesz szükség.

Végül az utolsó kérdésem: mi a kedvenc idézeted, mi az, amit a táborlakóknak átadnál előzetesen?

Az első táborunkból idézek egy kedves vendégemet, aki a harmadik táborba is el fog jönni, annyira jól érezte magát. Ő szokta azt mondani, hogy (Sutivan a falu, ahol a szállás van): "Sutivan, volt, lesz!".


e-mail icon Facebook icon