Tudatosság és Szeretet Tábor a VivaNatura TV előadóival

2024. augusztus 22. - augusztus 31. (10 nap 9 éjszaka)

 

A 10 napos táborban testközelből tapasztalhatjuk azokat a tanításokat, ami a VNTV adásaiból idáig csak képernyőn keresztül volt elérhető. A tudatosságot emelő szeretet magvait nem elég pusztán elvetni, annak folyamatosan termékeny talajra és megfelelő gondozásra van szüksége ahhoz, hogy ki tudjon bennünk és általunk fejlődni. A világunk megváltoztatása önmagunk szeretetével kezdődik. A táborba legnépszerűbb előadóink tartanak velünk.


A VNTV tudatosság és szeretet táborában olyan élményekre tehetsz szert, amiket később be tudsz építeni a mindennapjaidba. Nem spirituális hókuszpókuszokat és csodaélményeket ígérünk, hanem előadásokat, amelyek elősegítik a rejtett képességek előhívását, melyek természetesen benned vannak, csak jelenleg még nem vagy tudatos róla.

A csodálatos tengerparti környezet, a szikrázó napfény, a sós víz és levegő teljes külső tisztulást, a legnagyobb szertettel elkészített egészséges étkek, a jóga és a meditációk pedig a belső tisztaság állapotát teremtik meg a résztvevőkben. Az egész hetes program intenzív tisztulást, tudati emelkedést eredményez a szeretet energiájának, állapotának tudatos megélése, megtapasztalása által.

Az előadások közül szabadon lehet válogatni, de a tudatos légkör akkor is hozzásegít a megújulásodhoz, a testi-lelki-szellemi harmóniád megteremtéséhez, ha egyszerűen csak jelen vagy és pihensz.

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Napirend

 8:00 jóga
 9:00 reggeli
10:00 előadás
13:00 ebéd
16:30 előadás
19:00 vacsora
20:00 után közös beszélgetések, meditáció, zene, tánc.

Táborvezetők

Horányi Ágnes, Jakab István, és a VNTV népszerű, elismert előadói.

Ár

A tábor részvételi díja: 670 EUR/fő. 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint az előadásokon való részvétel díját.
Az ár nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, és a kirándulásokon a belépőjegyek díját.
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.


Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a VNTV táborba:

Számlázási adatok