Vélemények a korábbi táborokról

Először voltam a repülő jógaszőnyeg jógatáborban, és izgalommal vártam, nagyon kíváncsi voltam... nem túlzás, amit lehet olvasni, és hallani. Valóban gyönyörű, és maga a tábor is egy szupi helyen van. Fekszem az ágyamon, jobbra tekintek és látom a gyönyörű kék tengert!?!?!? Csuda jó panoráma terül elém. Hát ilyen nincs, csak az álmaimban. Illetve csak volt az álmaimban, mert itt megtapasztaltam. Még esős időben is szép volt.  A jógaórák nagyon feltöltőek voltak. Az étel pedig olyan volt, hogy nem lehetett, nem tudtam keveset enni semmiből sem. Pedig nem szoktam egyszerre sokat enni... de ezek az ételek... egyszóval szuper. Nem térek még magamhoz, hogy négy napja már, hogy nem úgy étkezem, hogy közben a tengert látom. Szeretnék jövőre is menni.
Nagy Mária - 2018.

Csodálatos hely, nyugodt békés sziget, tiszta part és víz. Az apartmanok tiszták nyitottak, kényelmesek. Az ételek varázslatosak, mindenből sokszor szedtünk és nem győztük a recepteket leírni. A szervezés is precíz, ajánlom szívből mindenkinek!
Szadai-Rácz Ildikó - 2018.

A lenyűgözően szép Brac-sziget az egyik leghíresebb sziget Horvátország gyönyörű adriai szigetvilágában. A Dalmácia legnagyobb szigetének számító földdarab a szőlő és olajbogyó termesztéséről és a híres hófehér márványról híres. Én soha nem jártam még erre, hát nagyon kiváncsian vártam a tábort. Nem is gondoltam volna hogy hazánkhoz ilyen közel, ilyen fenségesen szép hely létezik. Az apartmanunk kifogástalan volt..én azt gondoltam az idén épült mert annyira tiszta és új volt minden. Nekem ez fontos hogy ugyanazt kapjam élőbe mint a fotókon amiket korábban láttam. nem csalódtam. Mindennel felszerelt szupert apartmanunk volt, légkondival. Nagyon kedvesek voltak a háziak is..akik mindenütt jelen voltak, de sosem láthattuk őket, csak kezük munkáját!:) A táborunk étkezéséről Dharmista Dasi (Dóra) gondoskodott. Mi még csak ismerkedtünk a vega ételekkel, de nagyon szimpatikus volt ahogy elmondta nekünk hogy hogyan készítette,milyen alapanyagokból. Vannak olyan ételek amiket azóta is készítek magunknak. A gyönyörű tenger mellett sok-sok programot is szervezett nekünk. A csodás napfény és a szép környezet nagyon jó hatással volt mindannyiunkra. Régen nevettem annyit mint ott azon a héten. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a szépet, a nyugalmat és napsütést.Bármikor visszamennék a családommal.... Itt szeretném megköszönni mindenkinek aki bármivel is hozzájárult ahhoz hogy ilyen feledhetetlen csodás hetet tölthettem szeretteimmel ezen a szép szigeten.
Barkócziné G Tünde - 2018.

Vegaként csak jó dolgokat tudok mondani a táborról. Gyönyörű környezet, pozitív emberek, fantasztikus ételek és kiszolgálás.
Mikor az ember vegaként nyaralni megy, mindig fejtörést okoz az étkezés. Ha nem szeretnénk főzőcskézni a nyaralás alatt, vagy fél napokat eltölteni azzal, hogy olyan éttermet találjak ,ahol van vegetáriánus étel ( és nem rántott sajt) . Ezért volt nagyszerű ez a tábor, mert a nyaralás minden percét élvezhettem, lazítással tölthettem.
Az ételek pedig különlegesek, változatosak, és ami nagyon pozitív ,hogy helyi alapanyagokból készültek.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Mindenképpen szeretnék még a Vega táborral nyaralni!
Katona Zsuzsa - 2017.

Barátaimmal már kétszer voltunk ezen a csodálatos szigeten, a táborban....csodás a környezet, a szállás 5 percre a tengerhez, a szoba ablakából rálátni a túlparti hegyekre és a tengerre! Szemből a napfelkelte minden nap elkápráztatott, persze amikor a tengerben úszol már korán reggel , onnan is nézheted. Finom. Mire feljössz, vár a reggeli, igazi kényeztetés! Dóri minden nap finomabbnál finomabb ételekkel és azok illatával fokozta étvágyunk!
Fábián Éva - 2017.

Már idén a harmadik év hogy ide megyünk nyaralni. Csodálatos környezet, csend, nyugalom. Kis öblök, ahol csak mi vagyunk. Kristálytiszta tengervíz ami megunhatatlan. Darmista kedves vendégszeretetét csak az étkezés múlja felül. És a gyerekekre mindig külön gondol hogy Ők is jól lakjanak.
Igazi pihenés. Imádjuk a helyet.
Majláth Péterné - 2017.


Igazán pompásan éreztük magunkat. A szállás kifogástalan, a kaja fejedelmi, köszönet érte Dórinak, aki mindig figyelemmel kísérte a külön kívánságokat is:) Kedvünkre tett! Köszönjük. Jövőre is szivesen mennék! :)
Barkócziné Tünde - Théta-Elfogadás-Egyensúly tábor 2016.


Egy hete jöttünk haza, fantasztikus volt. Tökéletes környezet a kikapcsolódásra és töltekezésre. Sokat tanultunk a főzőtáborban, remek ételeket készítettünk közösen Dóri és Edit segítségével. Remek társaság, szuper emberek, ajánlom mindenkinek teljes szívből.
Nagy Erzsébet - Vegetáriánus főzőtábor 2016.


A júniusi ajurvéda tábornból a napokban értünk haza az ajurvéda táborból és csak jó dolgokat tudok mondani. A szállás tökéletes, a kaja annyira finom, hogy pár kilót híztam is (most meg nem győzöm lejógázni a felesleget), Dórinak és csapatának pedig köszönet mindenért, jövőre újra megyünk!
Sallai István - Ájurvéda tábor kezdőknek és haladóknak 2016.

 
Gyönyörű táj, meleg, tenger, nyugalom. Érdekes emberek, vidám hangulatú beszélgetések. Erőt és önbizalmat adó kirándulás, ahol a környezet is szépséges volt. Kreatív alkotásokat létrehozó foglalkozások az elfogadás, adni és kapni tudás művészetével kombinálva egy temperamentumos, vidám személyiség közvetítésével, aki nem utolsó sorban kiváló masszőr a kellő odaadással és alázattal ez iránt a tevékenység iránt. Tápláló és rendkívül finom vegetáriánus ételek amik után a tíz ujjunkat megnyaltuk. Ez volt Sutivan Krisztivel és Dórival.
Szilágyi Éva – Alkotó tábor 2015.

Szívből ajánlom mindenkinek a tábort, aki szeretné a gondjait elengedni és csodálatos élményekkel gazdagodni.
Az életem azóta pozitív fordulatot vett és az ottani üvegfestésnek köszönhetően azóta a színezés rabja vagyok. Ez tényleg így van. Ha ott akkor nem ültetsz le, akkor soha nem gondoltam volna, hogy ezek az aprólékos dolgok ennyire lekötnek és kikapcsolnak.
Köszönet érte!
Dóri ételei pedig minden nap gasztrocsodák voltak:)
Karsai Éva - Alkotó tábor 2015.

Dharmistát közel tíz éve ismerem, de 2015. áprilisának utolsó napjai újabb élménnyel ajándékoztak meg, a személyén és a főztjén keresztül.
A táborban, ahol négy napot töltöttünk, ő gondoskodott az étkezésünkről. Nem volt egyszerű a feladata, hiszen vegán és glutén mentes étrendet kértünk. Minden nap nagyszerű ízek vártak. Nem volt gond a túrázás, volt energiánk bőven, ugyanakkor az előadások óráin sem kókadoztunk az étkezések után.
Illatok, fűszerek, új ízek, élvezet! Történetek, együttlétek, nevetős beszélgetések a közös étkezések alkalmával.
Szívesen emlékezem! Jövőre újra, ugyanitt,... vagy máshol.
Köszönet Neked, Dharmi!
Csőre Erika - 2015.

Szuper volt a 2015-ös jógatábor. A jógázás élményét fokozta a csodálatos környezet a gyönyörű tengerparttal, sok kis öböllel és stranddal, amelyek közül mindenki kiválaszthatta a legszimpatikusabbat. Kényelmes, új, jól felszerelt apartmanunk volt, közel a strandhoz, tengerre néző erkéllyel, ahonnan lenyűgöző látványt nyújtott a napfelkelte. Az ellátás, Dóri vegetáriánus ételei fantasztikusan finomak és bőségesek voltak. Akit érdekelt, főzési tanácsokat, recepteket is kaphatott. A változatosan felépített reggeli és esti jógázás mellett sok érdekes előadásban, beszélgetésben, alkotásban, játékban volt részünk. A tengerparti, reggeli napüdvözletnek páratlan varázsa volt. Adri bőrápolási tanácsai és masszázsa tették teljessé a programot és a kényeztetést. Életkortól és jógatudástól függetlenül mindenkinek ajánlom, aki szeretne magára, testi-lelki egészségére egy kicsit jobban figyelni és igazán feltöltődni.
Józsa Erika - Repülő jógaszőnyeg 2015.


A tavalyi tábor nagyon jól sikerült, testben és lélekben is valamennyien megújultunk.
Kellemes volt a környezet, szerencsések voltunk a csodálatos időjárást illetően és hogy csupa szeretet-teljes, jó ember adott ott egymásnak találkozót.
Dóriék nagyon finom ételeket varázsoltak az asztalunkra.
A különféle szabadidős programok és kirándulások is nagyon jól sikerültek.
Életkortól függetlenül szeretettel ajánlom a tábort mindenkinek aki a mai rohanó világban meg akarja magát ajándékozni egy kis nyugalommal, békességgel, belső utazással.
Dr. Szittya Márta -  Repülő jógaszőnyeg 2015.