Jelentkezés!

 

Szemlélet - Női Lélekfonó Szily Nórával

2019. augusztus 30. - szeptember 6. (8 nap 7 éjszaka)

 
Nézz rá kicsit az életedre! Célod, hogy boldog, hogy sikeres legyél?
Hoppá! Ezek nem célok, hanem jó esetben annak a következményei, ahogyan a hétköznapjaidat éled.
Instant teljesség nem létezik, apró kivitelezhető lépések igen!
Gondolkodjunk együtt ezekről a kérdésekről Szily Nórával, kerüljünk közelebb ahhoz, hogy ne csak főszereplői, hanem rendezői is mi legyünk életünk filmjének!.


Önfejlesztő táborunk vezetője Szily Nóra pszichológus, újságíró, aki könnyed, jó hangulatú stílusában segíti, hogy a pihenés mellett megújult szemlélettel és rengeteg élménnyel térj haza.

Interjúiban - televízióban, rádióban, sajtóban, színpadon - több mint ezer különleges embert látott vendégül. Az érdekes történetek mellett fontos volt számára, hogy a sorsfordulókat felismerje, és megértse azt a belső erőt és hozzáállást, ami végül a sikeres életúthoz vezetett. Az összegyűlt tanulságokat pszichológusként, coachként arra használja, hogy segítsen felismerni elakadásaidat, és megtalálni a helyes irányt életed kacskaringós útvesztőjében.

Előadásaink tematikájában túllépünk azon, hogy pusztán elméleti kérdéseket boncolgassunk, gyakorlati megoldásokat kínálunk arra, hogy jobban megérts magad, és rálelj igazi céljaidra. A táborban valódi, azonnal működő praktikákat tanulhatsz az önkifejezés, kapcsolatteremtés témakörében is.

A teljes élet a lélek, test, szellem egységéből áll össze. Mi figyelünk arra, hogy a nyaralásod alatt mindegyik területen fejlődhess. Ennek érdekében olyan tartalmas programok várnak rád, mint a mandalafestés, vegetáriánus főzőtanfolyam, közös mozgás, masszázsterápia. Mindezek együttesen garantálják a tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést.

Gyere, találkozzunk az élet naposabb oldalán!

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a táborban biztosan megkapsz tőlünk

- reggeli testnevelés óra
- napi 1 foglalkozás Szily Nórával
- napi 1 alkotókör (mandala festés, főzőtanfolyam)
- este kötetlen programok
- fitt finomságok - ájurvédikus főzőtanfolyam
- kirándulás Vidova Gorára és a Blaca kolostorba, a Dalmát szigetvilág legmagasabb csúcsára - 1 nap
- strandolás, napfény, korlátlan pihenés és feltöltődés

A tábor napirendje:

7.00 Reggeli testnevelés PogiZsuzsival
8.30 Büfé reggeli
10.00 Foglalkozások Szily Nórával
11.30 Egyéni konzultációk, pihenés
13.00 Ebéd
14.00 Szabad program
17.00 Alkotó óra
19.00 Vacsora
20.00 Esti beszélgetések

A tábor szakmai vezetői

Szily Nóra: újságíró, pszichológus

Otyahel Krisztina:

Pogátsa Zsuzsanna: pszichológus, testnevelő tanár

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 390 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 190 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 320 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint az előadások, a reggeli testnevelés órák, és az egyéb programok  díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Szemlélet táborba:

A programokra csak nők jelentkezhetnek, férfiak kísérőként vehetnek részt a táborban

Számlázási adatok