Jelentkezés!

 

Lélekhang - A kiteljesedés hete

2019. augusztus 30. - szeptember 6. (8 nap 7 éjszaka)

 
Nézzünk rá együtt a jelenlegi élethelyzetedre. Szeretnél változtatni pár dolgon, és ezért tenni is akarsz? Legyen ez egy boldog párkapcsolat, munkahelyi siker, anyagi kérdések vagy az egészség területe, mindenhez te magad vagy a kulcs. Amit körülötted látsz, tapasztalsz, ami megérint és bármi módon hat rád, érzéseket indít el benned, az bizony mind belőled is fakad. Ha tehát változást szeretnél, ahhoz önmagadon belül kell elindítanod a folyamatot.


Önfejlesztő táborunk vezetője Zámbó Márta spirit coach, aki kommunikációs szakemberként több mint tíz éven át a versenyszférában dolgozott vezetőként, személyi tanácsadóként. A sokéves szervezeti kommunikációs tapasztalat fordította az egyéni belső folyamatok feltérképezése felé. Megtanult számos alternatív módszert, mely az egyén lelki jól-létének kiteljesítését segíti elő. Jelenleg coachként és tanácsadóként egyéni és csoportos fogalakozásokat vezet a kommunikáció, az önismeret és az önmegvalósítás területén.

Izgalmas és kreatív táborunkban megismerjük a teremtő erőt és tudatosítjuk jelenlétét. Elengedjük mindazt, ami már nem támogat bennünket. Jövőt építeni akkor lehet, ha lezárjuk, feldolgozzuk a múltat, és felülemelkedünk saját korlátainkon. Az elengedés mindig magában hordozza az újrakezdés, megújulás lehetőségét. A táborban gyakorlati módszereket, ötleteket kapsz, hogyan tudod önmagadat elfogadni, örömmel és szeretettel élni.

Előadásaink tematikájában túllépünk azon, hogy pusztán elméleti kérdéseket boncolgassunk, gyakorlati megoldásokat kínálunk arra, hogy jobban megérts magad, és rálelj igazi céljaidra. A táborban valódi, azonnal működő praktikákat tanulhatsz az önkifejezés, kapcsolatteremtés témakörében is.

A teljes élet a lélek, test, szellem egységéből áll össze. Mi figyelünk arra, hogy a nyaralásod alatt mindegyik területen fejlődhess. Ennek érdekében olyan tartalmas programok várnak rád, mint a mandalafestés, vegetáriánus főzőtanfolyam, pilates, masszázsterápia. Mindezek együttesen garantálják a tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést.

Gyere, találkozzunk az élet naposabb oldalán!

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a táborban biztosan megkapsz tőlünk

- reggeli pilates óra
- napi 1 foglalkozás
- napi 1 alkotókör (mandala festés, főzőtanfolyam)
- este kötetlen programok
- fitt finomságok - ájurvédikus főzőtanfolyam
- kirándulás Vidova Gorára és a Blaca kolostorba, a Dalmát szigetvilág legmagasabb csúcsára - 1 nap
- strandolás, napfény, korlátlan pihenés és feltöltődés

A tábor napirendje:

7.00 Reggeli pilates óra Beával
8.30 Büfé reggeli
10.00 Foglalkozások
11.30 Egyéni konzultációk, pihenés
13.00 Ebéd
14.00 Szabad program
17.00 Alkotó óra
19.00 Vacsora
20.00 Esti beszélgetések

A tábor szakmai vezetői

Zámbó Márta: spirit coach, kommunikációs szakember

Bencs Bea: masszázs terapeuta, védikus térrendezési tanácsadó, madala festő, pilátes oktató
A táborban a reggeli mozgásról gondoskodik, valamint az első napokon bevezet a térrendezés alapjaiba, és az életünkre gyakorolt hatás megértésére. Segít elkészíteni egyéni mandalánkat, mely alkotó munka nemcsak kreatív kikapcsolódás, de az életfeladatunk, problémáink feltérképezésében is segít. A hét folyamán mindenki kap egy masszázs kezelést, mely garantálja a tökéltes pihenést.

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 390 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 190 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 320 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint az előadások, a reggeli testnevelés órák, és az egyéb programok  díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Lélekhang táborba:

Számlázási adatok