Ayurvédikus és népi egészségtábor

2024. június 7 - 14. (8 nap 7 éjszaka)

 
Tematikus Ájurvéda és népi gyógyászat táborunk igaz balzsam a testnek és a léleknek. Az ősi India tudáskincsét most tálcán szervírozzuk Neked a mediterráneum legszebb szigetén nyaralva. Egy hetes táborunkban részed lehet mindenben, ami a test és a lélek egyensúlyának megteremtéséhez szükséges..


A tudás és pihenés tökéletes párosításával várunk. Magunkba szívjuk a tenger jótékony erejét és a Nap tápláló energiáit. Megismerjük az Ájurvéda több ezer éves egészségmegőrző és fiatalító technikáit a szépség és harmónia eléréséhez.

A mozgás elengedhetetlen a megfelelő testi és mentális funkciók kiegyensúlyozott működéséhez, ezért minden reggelt tengerparti jógával indítunk. A tábor minden napján más-más egészségmegőrző ászanák kerülnek fókuszba.
- gerinc és ízület kímélő ászanák, - az élethez való hozzáállásunkat segítik
- egyensúlyi ászanák, - az agyiintegrációt szabályozzák
- erősítő gyakorlatok, - mentális egészségünk megőrzését támogatják
- légző gyakorlatok - pránájáma, - összekapcsolják a durva - és finom fizikai testet
- meditáció, relaxáció - a teljes ellazulást és regenerációt segítik
Oktatónk Pataki Gabriella diplomás jógaoktató.

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Ár

A tábor részvételi díja: 570 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 300 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 490 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint az előadások, a jóga- és meditációs órák, és az egyéni konzultáció díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az Ayurvéda táborba:

Számlázási adatok