Csakrádhangolva, tánc- és rezgésterápia tábor  

2023. szeptember 9 - 16. (8 nap 7 éjszaka)

 
Egy közös, misztikus belső utazásra invitálunk, melyben segítségünkre lesz a tánc felszabadító minősége, a hangtál gyógyító frekvenciája. A ritmus, a rezgés és a mozgás könnyed, élvezetes módon nyújt hatalmas támogatást az önismereti úton, melyet akarva akaratlanul mindannyian járunk. A táborban megtapasztalható mozgástréning szerves részét képezi a tibeti hangtálak csodálatos világával történő megismerkedés, a jóga valamint a tánc felszabadító erejének ötvözése és természetesen rengeteg értékes, személyes és mély beszélgetés, élmény és tapasztalatcsere.

7 rítus tábor

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).

Program

07:30 – 08:30 Reggeli rutin

  • álmok
  • arc és lábfürdő / masszázs
  • 40 fokos ital
  • hangtálfürdő
  • reggeli mozdulatok

09:00 Reggeli

10:30 – 12:00 Délelőtti táncterápia

13:00 – 14:00 Ebéd 

16:30 – 18:30 Délutáni hangtálfoglalkozás és asztro-homeo előadás

19:00 – 20:00 Vacsora

21:00 Szabadprogram / csillaglesés Krisztával

A tábor szakmai vezetői

Hoffmann Adrienn
Táncművész, a MU Terminál Kortárs Táncműhely társ-művészeti vezetője, táncoktató és állandó alkotótárs. Hangtálterapeuta, SOTE Aerobik oktató, IWI Personal Trainer.

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért, Dharmista (Fábián Dóri) (TAO csikung oktató, természetgyógyász, diétás szakács) és profi csapata felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 570 Euro / fő

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 490 Euro / fő áron csatlakozhatnak!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a programok és egyéb szolgáltatások díját (csoportos foglalkozások). Bars csere alkalmakat! + Tanfolyam.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Csakrádhangolva táborba


Számlázási adatok