Bemutatkozás

 
Te, aki olvasod soraimat, talán úgy vagy vele, ahogyan én: egész évben számolom a napokat, hogy mikor érkezik el végre a nyaralás, feltöltődés ideje. Ez természetes, és szerintem mindannyian megérdemeljük, hogy 1-2 hétre elfelejtsük a megoldandó feladatainkat és átadjuk magunkat a pihenésnek.
 

 
Olyan táborokkal várunk téged, és barátaidat, családodat, ahol mindez megvalósulhat: nem kell főzni, gondolkozni mi legyen a program, csak élvezni a történéseket.

Hogyan kezdődött mindez?

Az elmúlt években, a szép élmények mellett, sikerült pár rosszul elsült utazáson is részt vennem. Barátainkkal közös nyaraláson többször költözködtünk, mert volt, ahol elromlott a légkondi, és volt ahol a fürdőszoba ajtaja alatt kifolyt víz eláztatta a szobát.
Más alkalommal, amikor senki nem ért rá, de pihenni szerettem volna, táborozni mentem, ahol végül nap, mint nap főztem (végül már öt főre), mert nem volt ellátás, és az éttermekben vegetáriánusként csak pizzát, vagy sült krumplit rendelhettem.
Sok ismerősöm mesélt hasonló kalandokról, és egy ilyen esti csevegés után, megszületett bennem az ötlet: megalkotok egy olyan tábort, ami kedvező áron kínál kikapcsolódást, úgy, hogy a fenti problémáktól megkíméli a résztvevőket. Az elképzelésem, hogy minőségi szálláshelyen, teljes ellátást biztosítok egészséges alapanyagokból, érdekes, hasznos programokkal, mindezt gyönyörű természeti környezetben.

Közben persze az élet zajlott, de az ötletet nem felejtve, hobbiból elvégeztem a szakács iskolát, majd a diétás szakács képzést, majd a természetgyógyászat fitoterapeuta szakirányt. Voltam Bükkszentkereszten Gyuri bácsitól tanulni, és barátaim kérésére egyre több rendezvényen és életmódtáborban főztem.
A természetgyógyászati tanulmányaim közben megerősödött bennem, hogy az én terültem nem a gyógyítás, inkább a megelőzés, tanácsadás a helyes életmód, étrend kialakításában. Ez könnyebb akkor, ha kóstolót is adunk, és bemutatjuk, hogy egészséges táplálkozás esetén sem kell lemondani a gasztronómiai élményekről.

A hazai tájakon rendezett életmódtáborokban észrevettem, hogy a résztvevők nem tudnak igazán kikapcsolódni, mert csörög a telefon, és a család miatt akár előbb haza is kell indulni.
Így a tökéletes pihenés érdekében elhatároztam, hogy én mesebeli távoli tájakon fogok táborokat szervezni. A nem létező véletlen úgy hozta, hogy egy régi barátomnak meséltem a tervemről, aki megjegyezte, hogy éppen most építettek apartmanházat Bracs szigetén.
Azonnal lecsaptam a lehetőségre, és megszerveztem az első táboromat.

2015-től már szakemberekből álló csapatunkkal, széles programkínálattal, változatos tematikájú táborokkal várjuk az igényes, nyitott, önfejlesztésre vágyó nyaralókat!

Dharmista