Zöldség Mágnás titkai tábor

2017. szeptember 1. - szeptember 8. (8 nap 7 éjszaka)

 
Speciális életmód táborunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani és interaktív módon megtanulni az egészséges életmód titkait, trükkjeit.

A komplex életmód tanácsadással és tervezéssel egybekötött aktív pihenés során kiélvezhetjük a helyszín elbűvölő varázsát. A kis falucska kiválóan alkalmas arra, hogy feltöltődjünk, és olyan új életszemlélettel ismerkedjünk meg, ahol elsajátítható a boldogabb és egészségesebb élet kialakítása. Foglalkozunk az egészséges táplálkozással, majd újratanuljuk a velünk született természetes mozgást, és légzést, valamint az eredményes relaxációt, és még jó pár trükköt egy egyszerűbb élethez!
Mindezt annak érdekében, hogy visszaállítsuk belső egyensúlyunkat, azaz testünk megfelelő működését. Mini főzőtanfolyam keretében lesz lehetőségünk megtanulni a recepteket és fortélyokat is, amelyeket diétás szakácsunk készít el.

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (svédasztalos reggeli, 3 fogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a Zöldség Mágnás titkai táborban biztosan megkapsz tőlünk

napi kétszeri test és az elme együttes edzése - képzett Etka erőgyűjtő és erőfejlesztő oktatókkal
receptklub, ételkészítési ismeretek
napközbeni táplálkozási és életmód előadások, tanácsadással egybekötve
igény esetén life-coaching
kirándulások a környéken, a tengeren

A tábor szakmai vezetője

Kertész-Kiss Tamás
Food nutriest, élelmiszer-marketing mérnök, M.Sc., egészség coach és tréner, képzett Etka-jóga oktató

Ár

A tábor részvételi díja: 350 EUR/fő
Június 15.-ig előjelentkezési kedvezménnyel 330 EUR/fő
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 160 EUR/gyermek
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és az alkotó programok és egyéb szolgáltatások díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Vélemények a tavalyi táborról

"Gyönyörű táj, meleg, tenger, nyugalom. Érdekes emberek, vidám hangulatú beszélgetések. Erőt és önbizalmat adó kirándulás, ahol a környezet is szépséges volt. Kreatív alkotásokat létrehozó foglalkozások az elfogadás, adni és kapni tudás művészetével kombinálva egy temperamentumos, vidám személyiség közvetítésével, aki nem utolsó sorban kiváló masszőr a kellő odaadással és alázattal ez iránt a tevékenység iránt. Tápláló és rendkívül finom vegetáriánus ételek amik után a tíz ujjunkat megnyaltuk. Ez volt Sutivan Krisztivel és Dharmival."
Szilágyi Éva – Élménytábor 2015.

Szívből ajánlom mindenkinek a tábort, aki szeretné a gondjait elengedni és csodálatos élményekkel gazdagodni.
Az életem azóta pozitív fordulatot vett és az ottani üvegfestésnek köszönhetően azóta a színezés rabja vagyok. Ez tényleg így van. Ha ott akkor nem ültetsz le, akkor soha nem gondoltam volna, hogy ezek az aprólékos dolgok ennyire lekötnek és kikapcsolnak.
Köszönet érte!
Dharmista ételei pedig minden nap gasztrocsodák voltak:)

Karsai Éva Élménytábor 2015.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Zöldség Mágnás titkai táborba
e-mail icon Facebook icon