VNTV tudatosság és szeretet tábor

2017. augusztus 23. - augusztus 31. (9 nap 8 éjszaka)


A 9 napos 8 éjszakás táborban testközelből tapasztalhatjuk azokat a tanításokat, ami a VNTV adásaiból idáig csak képernyőn keresztül volt elérhető. A tudatosságot emelő szeretet magvait nem elég pusztán elvetni, annak folyamatosan termékeny talajra és megfelelő gondozásra van szüksége ahhoz, hogy ki tudjon bennünk és általunk fejlődni. A világunk megváltoztatása önmagunk szeretetével kezdődik. A táborba legnépszerűbb előadóink tartanak velünk: Dienes István, Dr. Földes László, Horányi Ágnes és Jakab István.


A VNTV tudatosság és szeretet táborában olyan élményekre tehetsz szert, amiket később be tudsz építeni a mindennapjaidba. Nem spirituális hókuszpókuszokat és csodaélményeket ígérünk, hanem előadásokat, amelyek elősegítik a rejtett képességek előhívását, melyek természetesen benned vannak, csak jelenleg még nem vagy tudatos róla.

A csodálatos tengerparti környezet, a szikrázó napfény, a sós víz és levegő teljes külső tisztulást, a legnagyobb szertettel elkészített egészséges étkek, a jóga és a meditációk pedig a belső tisztaság állapotát teremtik meg a résztvevőkben. Az egész hetes program intenzív tisztulást, tudati emelkedést eredményez a szeretet energiájának, állapotának tudatos megélése, megtapasztalása által.

Az előadások közül szabadon lehet válogatni, de a tudatos légkör akkor is hozzásegít a megújulásodhoz, a testi-lelki-szellemi harmóniád megteremtéséhez, ha egyszerűen csak jelen vagy és pihensz.

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (svédasztalos reggeli, 3 fogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

A táborban várható előadások

Jakab István

Gondolatgyógyászat

Megőrzött egészég, a legyőzött betegség

Dr. Földes László
Extraszenzorika és parapszichológia

A kínai gyógyászat alapjai

Dienes István
A meditáció lépcsőfokai

A világegyetem születése, tágulása és szűkülése

Lélekjóga
Jógaoktató: Horányi Ágnes

A test egyfajta kirakat, a világnak mutatott tükör, amiben megjelenik jelenlegi állapotunk, valamint életünk korábbi, illetve a jövőben várható eseményeinek látható lenyomata is. A test tisztán tükrözi a bennünk zajló folyamatokat, megéléseket. Jógázás közben önmagunkra figyelünk, kizárjuk a külvilág ingereit, elcsendesítjük a gondolatainkat és átadjuk magunkat a rajtunk keresztül áramló életenergiának. Éber, tudatos figyelmünket saját magunkon tartva kapcsolatba léphetünk lelkünk üzeneteivel. Testünk mindig jelzi, ha valahol rendellenesség, nehézség, energia elakadás akadályozza működését. A test feszültségei az elme ellenállásából származnak. Jóga közben a testen keresztül hatunk az elmére, ugyanakkor az elme által lépjük túl a test határait. Jóga közben a testi tüneteken túl a problémát kiváltó lelki ok is felszínre hozható, megváltoztatható.
Szánj időt rá, hogy megteremtsd tiszta, kiegyensúlyozott világod, légy tanúja, amint a belső harmónia fénye rajtad túl sugárzik, s átjárva a körülötted létező világot belső és külső békét teremt.

A táborban közös kirándulást szervezünk a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára

Napirend

 8:00 jóga
 9:00 reggeli
10:00 előadás
12:00 ebéd
16:30 előadás
18:00 vacsora
20:00 után közös beszélgetések, meditáció, zene, tánc.

Táborvezetők

A tábor meghívott előadói Dienes István, Dr. Földes László, Horányi Ágnes és Jakab István, mindannyian a VNTV népszerű, elismert előadói.

Ár

A tábor részvételi díja: 390 EUR/fő.
 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint az előadásokon való részvétel díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna).

A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.


Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a VNTV táborba
e-mail icon Facebook icon