Védikus önismereti tábor

2022. június 16 - 23. (8 nap 7 éjszaka)


Táborunk egy igazi különlegesség, ritka csemege a lelki fejlődésre vágyóknak. Nyaralással egybekötve ismerhetjük meg lelkünk titkait, és feltérképezhetjük további fejlődésünk útját.

Egyszer fent, máskor lent - tartja a mondás, s lássuk be, hangulatunk is így változik. Miért? Érzelmek, érzések, "lelkizés"- mindenki tudja nagyjából miről van szó, de kevesen ismerik ennek az igazi tudományát. Lehet egyáltalán tudományról beszélni, ebben a megfoghatatlannak tűnő világában? Igen! Bhaktipád dász az ősi indiai írások útmutatásai alapján kalauzol bennünket az értelem és érzelem valójában nagyon is átlátható birodalmában, segítve az egészséges személyiségfejlődésünket és a boldogabb mindennapokat. 

Védikus önismereti tábor

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit az Önismereti táborban biztosan megkapsz tőlünk

Előadásaink alapján megértheted a személyiséged és tudatod működésének törvényeit
Segítséget kapsz a lelki életed megtervezéséhez
Hangulatos esti meditációk
Beszélgetések a vegetáriánus konyha elveiről, gyakorlatáról
Kirándulás a Blaca kolostorhoz, illetve a Vidova Gorára, a dalmát szigetvilág csúcsára
Tenger, napfény, jó levegő, mozgás


Ár

A tábor részvételi díja: 450 EUR

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint az előadások és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az Önismereti táborba:

Számlázási adatok