Teremtés Bőség Tábor

Válság vagy lehetőség? Te teremted!

2022. szeptember 25. - október 2. (8 nap 7 éjszaka)

 
Szeretnéd, hogy vágyaid, álmaid, sőt a terveid szerint alakuljon az életed? Arra vágysz, hogy a lehető legjobban menjenek a dolgaid és Te is remekül érezd magadat? Lehetséges ez? Elhiszed, hogy lehetséges? Akkor is lehetséges, ha a világban káosz és rémület uralkodik? Ha csupa negatív és beszűkítő kommunikáció vesz körül?


Indítsunk el együtt pozitív változást a világban! Ehhez csupán az kell, hogy megvizsgálva a saját mikrovilágodat, belülről, önmagaddal kezd a változást. Legyél a saját világod tudatos teremtője! Legyél a változás Te magad!

Izgalmas és kreatív táborunkban megismerjük a teremtő erőt és tudatosítjuk jelenlétét.Megtanuljuk hétköznapi kezelését, alkalmazását. Mindezt örömmel, szeretettel, egyéni és páros gyakorlatokkal, meditációkkal, théta tudatban tesszük. Mindennap mozgunk, kipróbáljuk az erdőfürdő felemelő élményét, élvezzük a tenger csodás erejét és az utószezon szárnyakat adó nyugalmát.

Zárjuk a nyarat együtt, minőségi énidővel! Jó közösségben, hasonló gondolkodású emberekkel, felszabadult, vidám hangulatban. Testben-lélekben megerősödve, a tudatos teremtés és fókuszálás birtokában könnyedén átlendülünk bármilyen időszak nehézségein. Csakis rajtunk múlik, hogy életünket a bőség vagy a hiány teréből éljük. Gyere velünk, találkozzunk az élet naposabb oldalán!

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegán és gluténmentes étkezést (önkiszolgáló büfé, napi háromszori étkezés), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

A tábor szakmai vezetői

Zámbó Márta, aki kommunikációs szakemberként több mint tíz éven át a versenyszférában dolgozott vezetőként, személyi tanácsadóként. A sokéves szervezeti kommunikációs tapasztalat fordította az egyéni belső folyamatok feltérképezése felé. Megtanult számos alternatív módszert, mely a testi lelki jól-lét kiteljesítését segíti elő. Jelenleg théta tudatú spirit coachként és tanácsadóként egyéni és csoportos fogalakozásokat vezet a kommunikáció, az önismeret és az önmegvalósítás területén.

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 490 EUR

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 200 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 370 Euro / fő áron csatlakozhatnak!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Tartalmazza a tréning díját és egy masszázst vagy testkezelést.
Nem tartalmazza az utazás költségét.
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Teremtés Bőség táborba:

Számlázási adatok