ManDala lélekalkotó tábor

2018. augusztus 22. - augusztus 30. (8 nap 7 éjszaka)

 
A mandala az élet egysége, teljessége és a világegyetem spirituális megjelenítése. A keleti kultúrákban a mandalafestés több ezer éve használt ősi meditációs technika.
Most ez a technika számunkra is megadja a lehetőséget arra, hogy ráébredjünk igaz önvalónkra, és bepillanthassunk a gondolaton túli lét világába. Alkotás közben azáltal, hogy kifejezzük. ami bennünk van, lehetőségünk lesz befogadni, ami kívülről érkezik. Az alkotástól, játékoktól, és a csodálatos pihentető környezettől áthatva „újraalkotjuk”, felfrissítjük a hétköznapokban megfáradt lelkünket.

ManDala lélekalkotó tábor

Bármilyen kétséged van önmagaddal, képességeiddel szemben, segítek megmutatni, hogy több van benned! Amit alkotsz, örökre veled marad, büszkélkedhetsz vele bátran!
 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a ManDala táborban biztosan megkapsz tőlünk

- Mandala alkotás
- Lomi Lomi masszázs
- közös kirándulás a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára
- napközben sok szabadidő, fürdés, napozás

A tábor napirendje

9.00 Büfé reggeli
10.00 Alkotás, közös program vagy szabad program (igény szerint)
13.00 Ebéd (3 fogásos)
14.00 Szabad program
19.00 Vacsora

A tábor szakmai vezetői

Otyahel Krisztina - Théta healing konzulens, Lomi Lomi masszőr, üvegfestő

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 320 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 180 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 280 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a művészeti órák, a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a ManDala lélekalkotó táborba
Számlázási adatok
e-mail icon Facebook icon