Lélekhang - Tudatos jelenlét az életedben

Zámbó Márta Spirit coach vezetésével

2022. június 7 - 14. (8 nap 7 éjszaka)

 
Táborunk egy igazi különlegesség, fúziós program, ahol az átéléssel teli változást ötvözzük a testi-lelki feltöltődéssel, mozgással, örömmel, hogy megszülessen a Jelenlét.


A jelenlét maga a tudatosság: Ha szeretettel kapcsolódsz Önmagadhoz és az Égiekhez, ha a helyeden vagy és jól érzed magadat a bőrödben. Teljességben. Ez a célunk. Kell ennél több?

Izgalmas és kreatív táborunk a teremtő erőnk feltérképezéséről és tudatosításáról szól. Ismerd meg tudatalattid támogató erejét a gyakorlatban, hozd egyensúlyba a tudatos és a tudattalan energiáidat. A saját életed élményeit Te magad teremted!

A teljes élet a lélek- test-szellem egységéből áll össze, ezért figyelünk rá, hogy a nyaralásod alatt mindegyik területen fejlődhess. Ennek érdekében olyan tartalmas programok várnak rád a meditációk és a spirituális gyakorlatok mellett, mint a közös jóga, aqafittness, erdőfürdő kóstoló, tengeri relaxáció, masszázsterápia, hajós program a szomszédos szigetre és az Aranyszarvra, közös ayurvedikus főzés, olíva kóstoló és kirándulások, éneklős este. Minden ami összehozza a csapatot...

A tábort a csodálatos braci helyszín, az azúrkék tenger, a sós levegő, a fenyők balzsamos illata, a fények játéka és a gondosan elkészített egészséges ételek teszik teljessé. Mindezek együttesen garantálják a tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést.

Gyere, találkozzunk az élet naposabb oldalán!

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegán és gluténmentes étkezést (önkiszolgáló büfé, napi háromszori étkezés), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a táborban biztosan megkapsz tőlünk

- reggeli aquafitnessz
- meditációk théta-tudatban
- páros, egyéni és csoportos feladatok
- hajózás
- este kötetlen programok
- fitt finomságok - mindenmentes ételek :)
- kirándulás Vidova Gorára és a Blaca kolostorba, a Dalmát szigetvilág legmagasabb csúcsára - 1 nap
- strandolás, napfény, korlátlan pihenés és feltöltődés

A tábor szakmai vezetői

Zámbó Márta: spirit coach, kommunikációs szakember

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 650 EUR

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint az előadások, az úszás- és aquafitnessz órák, a hajós kirándulás, két masszázs és az egyéb programok díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét.
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Lélekhang táborba:

Számlázási adatok