Lélekfürdő tábor

2017. szeptember 17. - szeptember 24. (8 nap 7 éjszaka)

 
A lélekfürdő, lelkünk kényeztetése, olyan ősi eszközök használatával, mint az antik tibeti hangtál, óceándob, táltosdob, esőbot, tibeti harang és csengő. Az Adria csodás zafírkék tiszta vízével megtisztulást ad a testünknek, a hangfürdő, és az esti sámándob szeánszok segítségével szellem és lélek a hangok és rezgések birodalmában mártózik meg.

A dob szeánsz, a hangtál és az energiaáramoltatás együttes hatása elképesztően erős testi, lelki, szellemi tisztulást hoz, mély megnyugvást és könnyebbség érzést teremt a résztvevőkben. Táborunkban mindezt egy varázslatos helyszínen kaphatod meg, mely e kora őszi időszakban is tökéletes nyári időjárással, napsütéssel vár.
Biztosítsd a helyed még ma! Jelentkezz táborunkba, és tölts velünk egy felejthetetlen hetet!

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (svédasztalos reggeli, 3 fogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit a Lélekfürdő táborban biztosan megkapsz tőlünk

- egyéni, személyre szabott hangtálmasszázs
- 2 alkalommal közös hangtálfürdő
- naponta 2 jógaóra
- esti sámándob szeánszok a tengerparton
- kirándulás a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára
- egészséges étkezés
- jó hangulat, feltöltődés
- igény szerint kérhető reiki kezelések

A tábor napirendje

7.00 Reggeli Jóga
8.30 Büfé reggeli
9.00 Hangtálfürdő, előadás, egyéni masszázs
13.00 Ebéd
14.00 Szabad program
17.00 Délutáni Jóga
19.00 Vacsora
20.00 Sámándob szeánsz a tengerparton, beszélgetés

A tábor szakmai vezetői

Domonkos Attila hangtál és reiki mester, a Hárommedve Dobkör vezetője
Fodor Gabriella reiki mester
Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

A tábor részvételi díja: 350 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 160 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 280 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és jógaórák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (masszázs, csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Vélemények a tavalyi táborról

Csodálatos volt a környezet, remek programokkal, jó társasággal. Szinte kicserélődve tértem haza. Bármikor rágondolok, jó érzéssel tölt el. Szívesen megismételném.”

„Nagyon tetszettek az egyéni és csoportos foglalkozások is egyaránt. Fantasztikus élményt adott. A hely remek volt, az ételek bőségesek, nagyon finomak, a vezetők felkészültek és segítőkészek. Köszönöm a lehetőséget!
 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Lélekfürdő táborba
e-mail icon Facebook icon