Hullámtánc Tábor

2022. augusztus 31. - szeptember 7. (8 nap 7 éjszaka)

Az Adriai tenger égszínkék vizének üdítő hullámai nemcsak a pihenést biztosítják számunkra, hanem testi-lelki fejlődésünket is szolgálják. Az úszás, az egész testet átmozgató finessz, és jóga órákon fizikai szinten tanuljuk meg uralni a hullámokat, míg a hastánc és a madalafestés lelki és érzelmi hullámainkat segít megérteni és kezelni. Hiszen az életünk egyensúlyát nem az állandóság megteremtése, hanem a változás, a hullámzás uralása biztosítja.

Dinamikus fitness és Jógatábor


Az úszas es vizes gyakorlatok a tábor hangulatát, és alapját biztosítják. Mosolyt es önbizalmat adnak, így a vízben töltött időt egy új szintre emelik. A hét végére bátran es vízbiztosan nézünk szembe akar a tenger, illetve a hétköznapok nagyobb hullamaival is.

Táborunk különlegessége a hastánc, mely által fedezhetjük a nőiességünk, testünk titkait, azok korlátait és léphetjük át ezeket, ezzel magabiztosabbá válva a mindennapi életünkben. Ez a tánc hangsúlyozza az emberi test összetett mozgását, melynek középpontjában a csípő és köldöktáj hullámoztatása és rezegtetése áll, de a mozdulatok a test minden részét felhasználják.

Az egészséges fáradságról az intervall tipusú edzések gondoskodnak. Tánctudásunkat bővíthetjük, és állóképességünket is fejleszthetjük a szórakoztató, de intenziv JOMBA talaj gyakorlatokkal. A magas intenzitású, energikus, dinamikus, táncos rutin mozgásokra épülő koreografált órák, melyek zenére épülve egyesítik a karneválok, küzdősportok és magas intenzitású, ugráló köredzések gyakorlatait.

A mandalafestésen betekintést nyerhetsz a vintage 3D festészet fortélyaiba, a kreatív energiákkal felszínre hozhatod azokat a rejtett értékeidet, amelyről talán nem is tudtál. A vászonra készült képek a szobád, munkahelyed dísze lehet, amely mindig emlékeztetni fog a benned lévő kreativitásra és békére.

A főző workshop alkalmával pedig gyakorlati betekintést nyerhetsz a vegán ételkészítés rejtelmeibe. Küldetésünk, hogy valami újat hozzunk az emberek életébe, és segítsünk Neked kimozdulni a mindennapok szürkeségéből. Éppen ezért a táborunk programját úgy alakítottuk ki, hogy ne csupán egy kellemes nyaralás emlékével térj haza, hanem olyan gyakorlati és elméleti tudást szerezhess, ami otthon is napról napra segít majd Téged a változásban, fejlődésben.


Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).

Mi vár Rád a táborban?
  • napi 1 úszás (oktatás, edzés vagy technika fejlesztés)
  • napi 1 kardió (JOMBA routine, Zumba) vagy erősítő/kondicionáló óra
  • napi 1 hastánc
  • heti 1 mandalafestés
  • heti 1 főzőworkshopon való részvétel
  • napközben szervezett és fakultatív programok
A tábor szakmai vezetői

Kovács Andrea – JOMBA, Zumba, Aerobik edző, Úszás edző, Olimpiai válogatott reménységek tagja, Vasember 2015-os csapatbajnok

Perecz Tímea – aerobik edző, dinamikus jóga oktató, pre- és rehabilitációs tréner, hastánc oktató

Rubos Katalin - Olasz vintage stílust képviselő, művészeti wall designer.

Kalmár András -Nemzetközi fitness tréner, mozgás- és manuálterapeuta.

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) (természetgyógyász, diétás szakács) felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

Ár

480 Euro / fő

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 210 Euro.

Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 380 Euro / fő áron csatlakozhatnak!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a jógaórák, edzések díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.


Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Hullámtánc táborba:

Számlázási adatok