Élménytábor

2016. június 4.- június 11. (8 nap 7 éjszaka)


Az alkotás megnyugtat, ellazít, felidézi az álmodozó gyermekkori hangulatot. Engedd, hogy segítsünk előhívni a rejtett kreativitásodat, és meglepődsz majd, hogy ez mennyi érzelmi tehertől szabadít fel! A nyaralás, napsütés, és az élményeken felül gyönyörű üvegre festett mandalával, vagy egyéb művészeti alkotásaiddal leszel gazdagabb...


Ha szeretnéd megtapasztani, amint alkotás közben tudatalattid kreatív megoldást mutat lelked problémáira vagy jelenlegi élethelyzetedre...
Ha szeretnél megszabadulni a téged gátló negatív érzelmi mintáktól..
Ha egyszerűen szeretnél megszabadulni a stressztől és pihenni a tenger partján...

Jelentkezz élménytáborunkba, és kezd időben a nyári kikapcsolódást!

 
Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.
A szállásról bővebben >>

Szállás  Szállás

 
Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (svédasztalos reggeli, 3 fogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben >>

Étkezés  Étkezés

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).
 

Amit az Élménytáborban biztosan megkapsz tőlünk

- figyelmet, és teljeskörű szervezést
- 1x 45 perc/fő Lomi Lomi masszázst
- igény szerint egyéni Théta-healing konzultciót
- közös kirándulást a Blaca kolostorba és a Vidova Gorára, a Dalmát szigetvilág csúcsára
- diétás tanácsadást, mini vegetáriánus főzőtanfolyamot
- vezetett művészeti akotó foglalkozásokat, mandalafestést
- meditációs fogalakozásokat

A tábor szakmai vezetője

Otyehel Krisztina
Théta healing konzulens, Lomi Lomi masszőr, üvegfestő

Ár

A tábor részvételi díja: 290 EUR
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 150 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 250 EUR/fő áron csatlakozhatnak!
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és az alkotó programok és egyéb szolgáltatások díját. (masszázs, főzőtanfolyam, csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Vélemények a tavalyi táborról

"Gyönyörű táj, meleg, tenger, nyugalom. Érdekes emberek, vidám hangulatú beszélgetések. Erőt és önbizalmat adó kirándulás, ahol a környezet is szépséges volt. Kreatív alkotásokat létrehozó foglalkozások az elfogadás, adni és kapni tudás művészetével kombinálva egy temperamentumos, vidám személyiség közvetítésével, aki nem utolsó sorban kiváló masszőr a kellő odaadással és alázattal ez iránt a tevékenység iránt. Tápláló és rendkívül finom vegetáriánus ételek amik után a tíz ujjunkat megnyaltuk. Ez volt Sutivan Krisztivel és Dharmival."
Szilágyi Éva – Élménytábor 2015.

Szívből ajánlom mindenkinek a tábort, aki szeretné a gondjait elengedni és csodálatos élményekkel gazdagodni.
Az életem azóta pozitív fordulatot vett és az ottani üvegfestésnek köszönhetően azóta a színezés rabja vagyok. Ez tényleg így van. Ha ott akkor nem ültetsz le, akkor soha nem gondoltam volna, hogy ezek az aprólékos dolgok ennyire lekötnek és kikapcsolnak.
Köszönet érte!
Dharmista ételei pedig minden nap gasztrocsodák voltak:)

Karsai Éva Élménytábor 2015.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az Élménytáborba
Számlázási adatok